Друк

Відбулась колегія райдержадміністрації

.

Сьогодні, 26 січня, відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації.

У засіданні колегії, яке провела перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, взяли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські та селищний голови та, безпосередньо, члени колегії.
Згідно порядку денного першим звучало питання про підсумки роботи із зверненнями громадян у 2017 році та забезпечення виконання у районі вимог законодавства України щодо розгляду звернень громадян та дотримання Закону України "Про доступ до публічної інформації". Доповідала головний спеціаліст відділу організаційно-інформаційної роботи райдержадміністрації Світлана Наумчук.
Про організацію та хід проведення на території району місячника з охорони дитинства та роботу служби у справах дітей в осінньо-зимовий період 2017-2018рр проінформував начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Володимир Бойко.
Підсумувавши роботу колегії, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко завершила засідання. У результаті засідання, колегією райдержадміністрації було прийнято відповідні рішення по всіх питаннях порядку денного.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7859-vidbulas-kolegiya-rajderzhadministratsiji#sigProGalleria57b8da3099
joomlamodniyportal.ru