Друк

Попрощалися з героєм

.

12 січня о 13.00 годині відбувся траурний мітинг.

У 31-му гарнізонному Будинку офіцерів попрощалися із учасником АТО танкістом Ярославом Васильовичем Антонюком жителем с.Чижівка Новоград-Волинського району, який донещодавна вважався безвісти зниклим. У результаті проведених слідчо-розшукових заходів і низки спеціальних експертиз вдалося ідентифікувати останки тіла воїна.
Ярослав Васильович загинув 12 серпня 2014 року під час нерівного бою з ворогом у зоні Антитерористичної операції. Прикриваючи відступ поранених та контужених бійців 30-ої окремої механізованої бригади, танк Т-64, в екіпажі якого перебував Ярослав Васильович, вибухнув після лобового зіткнення з російським Т-72.
Віддати данину пам'яті загиблому герою прийшли представники районної та міської влади, військовослужбовці, жителі району та міста.
На жаль, сумна подія об'єднала цього дня людей. Ніхто не міг стримати сліз від жалю та суму. Адже мужній воїн ще зовсім недавно радів життю та мріяв, був сином, батьком, чоловіком, другом, товаришем і побратимом.
Районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття родині загиблого воїна-захисника Ярослава Васильовича Антонюка. Вічна йому пам'ять!
Слава Героям! Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам'ятатимемо.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7831-poproshchalisya-z-geroem#sigProGalleria50716f60b4
joomlamodniyportal.ru