Друк

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації

.

Сьогодні, 12 грудня, відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації, яке провела перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко.

На порядок денний було винесено чотири питання. Компетентні члени комісії розглянули питання щодо позбавлення батьківських прав однієї з родин нашого району відносно їх чотирьох малолітніх дітей, обговорили доцільність виведення з числа вихованців дитячого будинку сімейного типу одного із дітей, який досягши повноліття, виявив бажання проживати окремо. Також на засіданні було розглянуто питання щодо доцільності влаштування до Новоград-Волинської школи-інтернат І-ІІ ступенів 14-річної дитини, яка не бажаючи проживати разом із матір'ю, постійно втікає із дому.
Попередньо по кожній справі проводилась детальна перевірка, вивчались умови проживання дітей і батьків, велися бесіди, були зібрані всі відповідні матеріали та характеристики.
За результатами розгляду питань порядку денного, комісія винесла виважені та обґрунтовані рішення, виключно в інтересах дітей.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru