Друк

Жителька села Сусли відзначила свій славний 95-річний ювілей

.

Життя - це мить, і водночас ціла вічність дарована Богом. Саме так про свій життєвий шлях може сказати поважна та шанована людина, жителька села Сусли – Павліна Йосипівна Ольшевська, яка в Новорічні свята, 1 січня, відзначила свій славний 95-річний день народження.

Привітати ювілярку із поважною датою завітали заступник голови райдержадміністрації Даниленко Наталія Володимирівна, начальник управління праці та соціального захисту райдержадміністрації Андрущенко Людмила Аркадіївна, директор районного територіального центру соціального обслуговування Івасів Ніна Францівна, секретар Суслівської сільської ради Тетяна Павлівна Маліновська. Вони щиро віншували довгожительку квітами, подарунками та бажали їй міцного здоров'я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення.
Життєвий шлях Павліни Йосипівни був нелегкий та тернистий. Цій жінці, як і кожному із покоління ветеранів, довелося пережити усі страхіття ХХ століття: голодомор, примусові роботи в Німеччині під час Другої світової війни, повоєнні роки.
Павліна Йосипівна все життя пропрацювала в місцевому сільгосппідприємстві. Робота на фермі дояркою забирала багато сил і часу, але вона встигала виховувати двох дітей, доглядати домашнє господарство. Вона і сьогодні впевнена, що саме праця допомагає людині, додає здоров'я та наснаги, можливість не задумуватись про різні маленькі неприємності. Тож, можливо, саме в цьому і криється секрет її довголіття.
На даний час наша ювілярка проживає із сином Олександром і невісткою Світланою. Допомагає їй і соціальний робітник територіального центру Левицька Ганна. Не забувають про бабусю три онуки та один правнук. Павліна Йосипівна завжди огорнута постійною турботою, увагою і теплом рідних, доглянута та має все необхідне.
За інформацією районного територіального центру.

joomlamodniyportal.ru