Друк

З професійним святом вітали енергетиків

.

Можна сміливо сказати, що одна з найважливіших галузей - енергетична. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

І сьогодні, 22 грудня, працівники цієї галузі відзначають своє професійне свято.
Урочистості з нагоди Дня енергетика відбулися у Новоград-Волинському РЕМ (районні електричні мережі). Серед почесних гостей: заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік та заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович.
Відкрив урочистий захід начальник Новоград-Волинського РЕМ Олександр Самчук. Господар свята розповів про здобутки, досягнення колективу та про кропітку буденну працю. Привітавши всіх присутніх зі святом, Олександр Володимирович відзначив кращих працівників підприємства подяками, грамотами та грошовими преміями.
Присутні на заході представники районної влади у свою чергу також привітали енергетиків із професійним святом і висловили їм найкращі побажання.
За сумлінну та багаторічну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до посадових обов'язків, особистий внесок у розвиток електроенергетичної галузі та з нагоди професійного свята Почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрації і районної ради були нагороджені кращі працівники енергетичної галузі Новоград-Волинщини.
Музичний супровід святкового заходу з нагоди Дня енергетика забезпечили неперевершені виступи маленьких артистів – вихованців Палацу дітей та молоді.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7802-z-profesijnim-svyatom-vitali-energetikiv#sigProGalleriaf552f6194f
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7802-z-profesijnim-svyatom-vitali-energetikiv#sigProGalleriaf1c60712a0
joomlamodniyportal.ru