Друк

Новоград-Волинщина урочито зустріла своїх захисників

.

Сьогодні, 20 грудня, на міській площі ім.Лесі Українки відбулася урочиста зустріч особового складу 54-го окремого розвідувального батальйону з нагоди прибуття з району виконання бойових завдань.

Щирі слова вдячності за відмінну службу та привітання військовослужбовцям висловили почесні гості урочистого мітингу – представники районної та міської влади.
Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації, за сумлінність і старанність, проявлені під час виконання військового обов'язку, зразкову військову дисципліну, високі показники в бойовій підготовці, оволодінні військовою технікою, озброєнням, участь у бойових діях по захисту суверенітету та незалежності держави на Сході України, керівник апарату районної державної адміністрації Михайло Гайдаєнко від імені голови райдержадміністрації відзначив кращих військовослужбовців в/ч А2076 Почесними грамотами.
Окрім того, під час урочистого мітингу, військові отримали медалі, Почесні грамоти, подяки від міського голови, свого командування та волонтерської організації.
Тих, хто не повернувся живими додому, віддавши своє життя за незалежність нашої країни, присутні згадали хвилиною мовчання.
Варто зазначити, що розвідувальний батальйон розпочав свою історію з 8 березня 1943 року. Тоді було сформовано окремий мотоциклетно-розвідувальний батальйон, який пройшов бойовий шлях із України до Східної Пруссії. Довгий час розвідувальний батальйон перебував у складі 30-ї танкової дивізії у Новограді-Волинському, а вже у складі Збройних Сил України, коли танкову дивізію розформували, він знову став окремим військовим підрозділом. Упродовж останніх років розвідувальний батальйон неодноразово визнавався кращим серед розвідувальних батальйонів Сухопутних військ Збройних Сил України. Під час проведення антитерористичної операції батальйон успішно виконує покладені на нього особливі завдання.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru