Друк

«Звеселися, рідний край, їде в гості Миколай!»

.

Саме так називалося районне свято з нагоди Дня Святого Миколая, яке відбулося у будинку культури с.Пилиповичі.

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.
Саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, втілюються у життя добрі справи і задуми дорослих.
Тож аби відзначити це чудове свято, діти підготували справжній концерт, чим надзвичайно порадували односельчан та почесних гостей, серед яких - голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, Пилиповицький сільський голова Надія Панфелюк.
Офіційну частину свята своїм виступом відкрив голова райдержадміністрації Володимир Михнюк. Привітавши всіх присутніх з Днем Святого Миколая, Володимир Володимирович виконав почесну місію – вручив Андрію Поліщуку ключі від будинку, який було придбано завдяки районній програмі забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
В ході свята до вітального слова також долучилися заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович та сільський голова Надія Панфелюк.
У гарному, піднесеному настрої та казковій атмосфері проходило свято. Юні глядачі в залі веселились, сміялись, відгадували загадки. А школярі та вихованці дитячого садочка продемонстрували справжню акторську майстерністю, співочий і танцювальний хист. Тож сумувати не довелося.
А по завершенні святкового заходу кожна дитина отримала солодощі від Святого Миколая.
Окрім того солодкі подарунки від районної державної адміністрації отримали вихованці дитячого будинку сімейного типу родини Наталії Каратаєвої.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7795-zveselisya-ridnij-kraj-jide-v-gosti-mikolaj#sigProGalleriabc9fe3a375
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7795-zveselisya-ridnij-kraj-jide-v-gosti-mikolaj#sigProGalleria8e27713e53
joomlamodniyportal.ru