Друк

У районі та місті вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

.

14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Саме цього дня ми вшановуємо всіх тих, хто проектував і будував укриття, виконував роботи з дезактивації, готував і здійснював післяаварійний пуск блоків ЧАЕС, усіх тих, хто дорогою ціною зробив свій величезний внесок у справу ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
З нагоди пам'ятної дати, біля Пам'ятного знаку жертвам Чорнобиля у м.Новоград-Волинський зібрались усі небайдужі. Серед присутніх: голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, голова міськрайонної громадської організації «Спілка Чорнобиль» Ярослав Співак та інші.
Учасники заходу поклали квіти до пам'ятника та вшанували хвилиною мовчання загиблих.
Після цього перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко відвідали поважних ліквідаторів нашого району – Сергія Пасічника (с.Великий Молодьків) та Володимира Дереженко (с.Пилиповичі). За сумлінну, самовіддану працю, вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи ліквідатори отримали Почесні грамоти та подарунки від районної державної адміністрації.
Також того дня Наталія Даниленко, Людмила Андрущенко та Великомолодьківський сільський голова Лариса Левчук на кладовищі села Груд вшанували світлу пам'ять учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС – Володимира Прищепи.
Низький уклін і вічна слава нашим землякам, які не шкодуючи життя, нехтуючи своїм власним здоров'ям , приймали участь у ліквідації страшної трагедії – аварії на ЧАЕС.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7785-fyukyhiljo-l#sigProGalleriafc9c7c5886
joomlamodniyportal.ru