Друк

Сильна держава починається із сильної армії

.

6 грудня ми вшановуємо тих, хто стояв у витоків створення нашого війська, і тих хто нині стоїть на захисті держави, забезпечуючи мир і спокій наших громадян. Цього урочистого дня ми висловлюємо подяку тим, хто захищає нашу країну, піклується про безпеку і обороноздатність української держави.

Тож з нагоди визначного свята – Дня Збройних Сил України у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів відбувся святковий захід. З професійним святом вітали військовослужбовців.
Цього дня, тим, від кого залежить спокій та безпека в державі, тим, хто щодня зі зброєю в руках стоїть на варті Сходу країни, тим, хто у всі часи захищав нашу рідну землю від ворожих військ лунали святкові вітання.
З вітальним словом до присутніх звернулися представники районної та міської влади - голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський, секретар міської ради Олена Пономаренко.
За сумлінне виконання бойових завдань в зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, проявлені мужність, героїзм та відвагу, вірність військовій присязі, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм при захисті державного суверенітету Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної та міської ради були нагороджені найкращі військовослужбовці.
Як відомо, 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера, людей, які чинять добрі діла, не вимагаючи за те плати. Волонтери України стали незамінними помічниками для захисників Вітчизни. Тож з нагоди професійного свята Почесною грамотою районної державної адміністрації та подяками військових за щиру допомогу, невичерпну жагу приносити користь суспільству, чуйність та патріотизм було відзначено волонтерів.
Музичним подарунком з нагоди свята для військовослужбовців та всіх гостей святкового заходу стала неперевершена концертна програма від Національного президентського оркестру.


Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7754-silna-derzhava-pochinaetsya-iz-silnoji-armiji#sigProGalleriaee714e0c93
joomlamodniyportal.ru