Друк

Повір у себе, і в тебе повірять інші!

.

Захід під таким гаслом до Міжнародного дня інвалідів 1 грудня для дітей району з особливими потребами організував та провів районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Діти разом із батьками зібралися у великій залі Будинку рад. Серед почесних гостей: перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, начальник УПСЗН РДА Людмила Андрущенко.
Надзвичайно важливо, щоб кожна дитина зростала щасливою і могла самореалізуватися у житті. Особливо актуально це для дітей з функціональними обмеженнями. Саме з метою сприяння самовизначення і самореалізації дітей з особливими потребами, стимулювання розвитку їх творчих інтересів привертання уваги громадськості до проблем дітей з особливими потребами, Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щороку проводиться конкурс "Повір у себе і в тебе повірять інші". Цьогоріч участь у ньому взяли 36 дітей з функціональними обмеженнями.
Грамотами районної державної адміністрації та подарунками було відзначено переможців конкурсу під час святкового заходу до Міжнародного дня інвалідів. Тож, I місце – Борсученко Денис (с. Нова Романівка), II місце – Содель Вікторія (с. Ярунь), III місце – Віскушенко Костянтин (с. Ярунь).
Після офіційної частини святкового заходу студія «Креатив» порадувала малечу театралізованою виставою «Пригоди Фіксіків та Білосніжки». Діти активно приймали участь в різноманітних конкурсах, за що отримували цікаві призи. По завершенню свята кожен маленький гість отримав подарункові набори.

За інформацією районного центру
соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7749-povir-u-sebe-i-v-tebe-poviryat-inshi#sigProGalleria8c3cf8f825
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7749-povir-u-sebe-i-v-tebe-poviryat-inshi#sigProGalleriabe4e2e1367
joomlamodniyportal.ru