Друк

Своє професійне свято відзначили працівники соціальної сфери

.

Вже традиційно в першу неділю листопада в нашій країні, згідно з Указом Президента України, відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
Соціальні служби перебувають з людиною із самого народження і до самого кінця її життєвого шляху, повсякчас допомагаючи у розв'язанні проблемних питань.
Аби привітати працівників соціальної сфери зі святом та подякувати за щоденну кропітку працю у сфері захисту соціальних прав людини, у великій залі Будинку рад відбувся святковий захід. Серед поважних гостей – представники районної влади та громадських організацій району.
З професійним святом присутніх привітали голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович. Також щирі слова вітання з нагоди свята своїм колегам висловили начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко, голова районної ради ветеранів Петро Фатенко, голова громадської організації ТОВ «Червоний Хрест» Валентина Константинова.
Творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій, добробуту, бажання та спроможності бути корисними людям бажали цього дня всім соціальним працівникам.
За багаторічну, сумлінну та наполегливу працю, досягнення у роботі, добросовісне виконання посадових обов'язків, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери кращих із кращих було відзначено Почесними грамотами, грамотами районної державної адміністрації, Почесними грамотами департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації, Почесною грамотою Житомирської обласної державної адміністрації та грамотою Житомирської обласної ради.
Музичною окрасою свята стали неперевершені виступи Олександра Тимощука, Іванни Пасічник, Марії Дудник, Світлани Бойковської та ансамблю Будинку культури с.Велика Горбаша.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru