Друк

Сторічний ювілей відзначила жителька району

.

Сторіччя від дня народження відсвяткувала жителька нашого району – Станіслава Адольфівна Савицька.

Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього району. Адже століття відведено не кожному.
Тож цієї світлої осінньої днини до села Федорівка з'їхалися всі ті хто знає, поважає та просто любить іменинницю. Серед поважних гостей – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко, Федорівський сільський голова Алла Осадчук, Новороманівський сільський голова Юрій Лосовський, голова районної ради ветеранів Петро Фатенко, рідні та близькі.
Щирими словами та добрими побажаннями вітали іменинницю. Здоров'я, достатку, добра, довгих років життя, поваги від людей та невичерпної життєвої енергії бажали гості ювілярці. А на знак пошани і згадку про цей знаменний день вручили цінні подарунок та квіти.
Багато випробувань припало на долю Станіслави Адольфівни: і війна, і голод, і тяжка праця. Вистояла, витримала все, залишившись при цьому невиправною оптимісткою. І сьогодні краща нагорода за прожиті роки – увага і турбота, людське тепло, що радує її серце і зігріває душу.
Вітаємо зі святом. Дякуємо за приклад!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7674-storichnij-yuvilej-vidznachila-zhitelka-rajonu#sigProGalleriabbebbb1602
joomlamodniyportal.ru