Друк

Працювала комісія з питань захисту прав дитини

.

Сьогодні, 27 жовтня, відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації, яке провела перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко.

На порядок денний було винесено шість питаннь. Компетентні члени комісії розглянули та обговорили питання щодо позбавлення батьківських прав однієї з родин нашого району відносно їх чотирьох малолітніх дітей, надали висновки органу опіки та піклування щодо визначення місця проживання малолітньої дитини з одним із батьків та щодо позбавлення батьківських прав батька відносно його малолітньої доньки. Також на засіданні було розглянуто питання щодо часу та місця побачень батька з дитиною.
В ході засідання членам комісії черговий раз довелося переконатися, що в багатьох справах, у яких фігурує матеріальна сторона питання, батьки ладні маніпулювати долями малечі та використовувати їх задля вирішення певних особистісних питань і задоволення амбіцій, забуваючи про один з найголовніших своїх обов'язків - дбати про виховання та моральний розвиток своїх дітей.
За результатами розгляду питань порядку денного були винесені виважені та обґрунтовані рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7673-pratsyuvala-komisiya-z-pitan-zakhistu-prav-ditini#sigProGalleriaf396b05449
joomlamodniyportal.ru