Друк

Навчали членів ДВК

.

Центральна виборча комісія спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) з 20 по 25 жовтня на території Житомирської області проводить навчання членів дільничних виборчих комісій.

Таке навчання відбулося сьогодні, 24 жовтня, у Будинку рад. Членів дільничних виборчих комісій нашого району навчали та готували до проведення перших місцевих виборів, призначених на 29 жовтня 2017 року.
На розгляд та обговорення аудиторії було винесено три основні питання:
- організація роботи дільничної виборчої комісії;
- забезпечення дільничної виборчої комісії виборчими бюлетенями та іншою виборчою документацією. Підготовка приміщення для голосування. Організація роботи дільничної виборчої комісії в день голосування;
- підрахунок голосів виборців та заповнення протоколу.
Кожне питання було детально розглянуто, адже основною метою навчання є професійна підготовка членів виборчих комісій, що в подальшому забезпечить успішне проведення виборів.
Під час навчання професійні тренери надали основну інформацію щодо ключових виборчих процедур та акцентувати увагу на типових проблемах, з якими зазвичай стикаються члени ДВК у своїй роботі та надали певні рекомендації щодо їх уникнення чи вирішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7662-navchali-chleniv-dvk#sigProGalleria98152c680a
joomlamodniyportal.ru