Друк

У районі ведеться ремонт доріг

.

Голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік разом із першим заступником начальника Служби автомобільних доріг України в Житомирській області Сергієм Заїкою, проінспектували хід ремонтних робіт дороги, що веде до Майстрова.

Саме за ініціативи Новоград-Волинської райдержадміністрації та за сприяння Служби автомобільних доріг було розроблено проект, який нині успішно реалізується за кошти з обласного бюджету. Цей поточний середній ремонт дорожнього покриття було розпочато декілька днів тому, і вже до кінця жовтня планується повне завершення усіх робіт на Майстрівській дорозі.
Також цього дня очільники району проконтролювали ремонт дороги яка веде до с.Городище. За ініціативи райдержадміністрації філія «Новоград-Волинська ДЕД» разом із Службою автомобільних доріг взялися провести ямковий ремонт даної ділянки дороги. А завдяки спонсорській підтримці, яку надав директор підприємства ПП «Галекс-Агро», депутат обласної ради Олександр Ющенко, було закуплено 30 тон асфальту, що й дозволило реалізувати проект.
Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк від імені районної влади подякував Олександру Миколайовичу за підтримку та небайдужість до проблем району та зазначив, що завдяки порозумінню та співпраці між владою та підприємцями у районі можна і буде вирішено ряд проблемних питань сьогодення. Адже саме за співпрацею майбутнє.
Варто зазначити, що вже у наступному 2018 році районною владою заплановано ремонт значної кількості автошляхів Новоград-Волинщини.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7660-u-rajoni-vedetsya-remont-dorig#sigProGalleria1fa1aa931a
joomlamodniyportal.ru