Друк

Концерт з нагоди свята

.

День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Адже саме Пресвяту Богородицю з давніх-давен козаки вважали своєю покровителькою.
Цей день, що об'єднує в собі традиції і звитяги захисників незалежності України ще від часів Київської Русі, є святом мужності, саможертовної любові до рідного краю, адже захисники Батьківщини це відважні борці за волю, учасники національно-визвольних рухів, добровольці і військові, волонтери – всі ті, хто нині в різний спосіб наближають перемогу над загарбниками.
Тому, аби привітати зі святом чоловіків, які захищають спокій наших домівок, у святковій залі Будинку культури села Барвинівка відбув урочистий захід приурочений Дню захисника України.
Першою, сильну половину людства привітала перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко. Козацької мужності, гідності, мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили побажала Наталія Володимирівна чоловікам та засвідчити свою повагу всім, хто захищав та захищає нашу рідну землю від ворогів.
Також з вітальним словом перед присутніми виступив Барвинівський сільський голова Микола Гордійчук.
Неперевершений концерт став родзинкою свята та справжнім подарунком для присутніх. Чудовий настрій гостям у залі дарували Іванна Конончук, Ольга Осіпчук, колектив «Берегині» села Кикова, дует «Пращури» села Немильня, «Веселі молодички» із села Колодянка та Юлія Сіркова.
Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять усіх славних воїнів-визволителів, хто свого часу віддав своє життя за рідну землю, за світле майбутнє України.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7645-kontsert-z-nagodi-svyata#sigProGalleria164f95d02a
joomlamodniyportal.ru