Друк

Пам'ять загиблих в боях за Степанівку Донецької області вшановано керівництвом Новоград-Волинського району

.

В першій половині серпня 2014 року 3-тя БТГр 30-ої окремої механізованої бригади потрапила в «котел» в с. Степанівка Донецької області, втрати склали біля тисячі осіб.

Ще вчора квітуче поселення – с. Степанівка, де проживало більше тисячі людей і бігали діти, було знищено залпами БМ-21 «Град». Снаряди влучно потрапляли в мирні будинки українців і руйнували все, і будинки, і людські долі... Серед загиблих військовослужбовців були і мешканці Новоград-Волинського району.
Сьогодні, 14 серпня 2017 року перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Володимирівна Даниленко спільно з заступником голови районної ради Зінаїдою Миколаївною Ляхович, заступником голови районної державної адміністрації Андрієм Васильовичем Подіком, керівниками та працівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації вшанували пам'ять наших земляків – мужніх воїнів, які загинули у ті дні.
Зі скорботою та гордістю поклали квіти до Меморіалу Памяті та памятного знаку Небесній сотні та загиблим учасникам АТО та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.
Також у населених пунктах Новоград-Волинського району вшановано пам'ять загиблих співвітчизників та проведено молебні за загиблими героями.
Вони залишаються у наших серцях назавжди. Низький уклін усім, хто віддав своє життя за наш мир та спокій.
Герої не вмирають, Слава Україні -Героям Слава!

joomlamodniyportal.ru