Друк

Визначали кращих підприємців району

.

Засідання організаційного комітету для відзначення кращих підприємців року відбулося сьогодні.

На порядок денний виносилось одне питання. Організаційний комітет працював над визначення кращих підприємців року у встановлених номінаціях для подання на обласний конкурс «Кращий підприємець року».
Першим перед присутніми виступив заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік. Він ознайомив присутніх з розпорядженням голови райдержадміністрації «Про відзначення кращих суб'єктів підприємницької діяльності з нагоди Дня підприємця» та зачитав лист облдержадміністрації про надання матеріалів щодо кандидатур кращих суб'єктів підприємницької діяльності району.
Після чого т.в.о начальника–головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Андрій Савчук ознайомив членів комітету із матеріалами, поданими суб'єктами господарювання району для участі в обласному конкурсі.
В ході роботи оргкомітетом було розглянуто всі анкети номінантів та внесено пропозиції, щодо подання кандидатур кращих підприємців від району по номінаціях, визначених розпорядженням голови облдержадміністрації від 19.07.2017 №271.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7532-viznachali-krashchikh-pidpriemtsiv-rajonu#sigProGalleriaf3c9d021d1
joomlamodniyportal.ru