Друк

Держслужбовці району взяли участь у XIX фінальних обласних спортивних іграх

.

7 липня у Житомирі на стадіоні "Спартак" відбулися ХІХ обласні спортивні ігри серед команд державних службовців обласної та районних державних адміністрацій.

Участь у змаганнях взала й команда Новоград-Волинської районної державної адміністрації. Держслужбовці змагалися у таких видах спорту як: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.
За результатами змагань, працівники Новоград-Волинської райдержадміністрації продемонстрували відмінну спортивну підготовку, здобувши гідні призові місця серед колег. Так, у змаганнях з волейболу, наша команда посіла І місце, здолавши суперників із Любара з рахунком 2:0. У змаганнях з міні-футболу ми стали ІІІ-ми, поступившись місцем у фіналі команді обласної державної адміністрації з рахунком 1:3. Але у матчі за ІІІ місце ми здобули тверду перемогу над командою Ружинського району.
Окрім того, за нашою командою І місце з швидких шахів та ІV місце з настільного тенісу та шашок.
Варто відмітити, що цьогоріч у змаганнях серед державних службовців було багато тих, хто відстоював спортивну честь свого району вперше. Новоград-Волинський район не став виключенням. «Новачки», не лише гідно виступили на обласних змаганнях, але й привезли додому пам'ятні кубки та медалі. Тож вітаємо переможців, та бажаємо нових досягнень та перемог! 

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru