Друк

Маленьким громадянам про Конституцію України

.

Захищаючи права дітей, дорослі захищають своє майбутнє.

Наша держава є учасницею Міжнародних договорів і угод, спрямованих на захист і гарантування прав та інтересів українських дітей, на досягнення їхнього добробуту. Права дитини визначено у Конституції України – Основному Законі нашої держави.
В районній бібліотеці для дітей проведено правову інформіну, під час якої обговорювались питання: «Що ви знаєте про одну з перших у Європі Конституцій — Конституцію України гетьмана Пилипа Орлика 1710 року», «Конституція – важливий крок у забезпеченні прав людини і громадянина». Читачі дізналися, у чому відмінність прав та обов'язків дорослих від прав та обов'язків дітей.
Діти з цікавістю переглянули книжково-ілюстративну виставку «З дитинства знай свої права». На виставці була представлена література, за допомогою якої юні читачі мали змогу познайомитися з правами дитини і законами нашої держави.
З кожним роком удосконалюється законодавство України у сфері захисту прав дітей та здійснюються важливі кроки з правової освіти сучасних школярів.

Матеріал підготувала
бібліотекар районної бібліотеки для дітей
Артеменко В. М. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7473-malenkim-gromadyanam-pro-konstitutsiyu-ukrajini#sigProGalleria5770df3018
joomlamodniyportal.ru