Друк

30-ка повернулась!

.

Сьогодні Новоград-Волинщина вітала своїх героїв.

Військовослужбовці 30-ї окремої механізованої бригади вперше за роки війни на Сході України у повному особовому складі повернулися додому. Захисників зустрічали районна та міська влада, рідні та близькі, друзі та побратими, мешканці району та міста.
Бійці пройшлися урочистою ходою вулицями міста від автовокзалу до Меморіалу загиблим учасникам АТО. Вшановуючи пам'ять кожного, хто віддав своє життя заради Батьківщини, поклали квіти до пам'ятного знаку землякам воїнам-інтернаціоналістам, арки пам'яті Небесної сотні та загиблим учасникам АТО, Меморіалу пам'яті загиблим за незалежність та територіальну цілісність України. Після чого на плацу 30-ї ОМБр відбувся військовий ритуал урочистої зустрічі особового складу.
Командування та представники районної і міської влади висловили щирі слова вдячності бійцям за зразкову службу і патріотизм.
Після виступів почесних гостей відбулася церемонія нагородження. Кращих із кращих було відзначено орденами, нагрудними знаками та ордерами на службове житло.
Найзворушливішою миттю була зустріч рідних із військовослужбовцями, які вітали їх міцними обіймали та квітами, не стримуючи сліз щастя і радості.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7471-30-ka-povernulas#sigProGalleria2e0ec0e454
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7471-30-ka-povernulas#sigProGalleriacf52ba45ab
joomlamodniyportal.ru