Друк

День державної служби відзначили у районі

.

Сьогодні своє професійне свято відзначають державні службовці України.

Урочистий захід з нагоди свята відбувся у великому залі Будинку рад. Серед почесних гостей – заступник голови – керівник апарату Житомирської обласної державної адміністрації Олексій Ясюнецький, який і розпочав урочистий захід із привітань на адресу державних службовців. Невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім'я майбутнього України побажав Олексій Олексійович держслужбовцям.
З вітальним словом перед присутніми виступили голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький.
«На ваших плечах лежить велика відповідальність за добробут та майбутнє нашого народу та громади району. Пам'ятайте, що довіра народу до держави та до влади залежить саме від вас, адже ви є посередником між державою та суспільством. Наскільки ми будемо ефективно, професійно, старанно, порядно та відповідально служити людям, настільки буде зростати довіра до влади», - зазначив Володимир Михнюк.
По тому, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток державної служби та з нагоди професійного свята - Дня державної служби, Почесними грамотами та подяками Житомирської обласної державної адміністрації, Новоград-Волинської районної державної адміністрації і районної ради були нагороджені кращі державні службовці району.
Керівництво району також отримало заслужені відзнаки, чим, як справжні лідери, подали гарний приклад своїй команді. Тож за особисті громадянські якості та проявлений патріотизм під час надання дієвої допомоги військовим частинам, Орденом «Богдана Хмельницького І-го ступеню» було відзначено голову районної державної адміністрації Володимира Михнюка. Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко була нагороджена Відзнакою району «За заслуги перед Новоград-Волинським районом».
У свою чергу, Наталія Володимирівна разом із заступником голови районної ради Зінаїдою Ляхович від імені районної ради жінок привітали своїх колег – Володимира Михнюка та Олексія Ясюнецького, вручивши їм подарунки ручної роботи.
Тим працівникам, що вперше відзначають це свято, головою адміністрації вручені сувенірні подарункові медалі "За перше відзначення Дня державної служби".
Музичним оформленням свята стали неперевершені виступи від Валентини Підкаури, Ольги Осипчук, Діани Василенко, Татяни Вознюк та Олександра Тимощука.
Державні службовці – це фахівці, на яких покладена основна відповідальність за стан справ у розбудові нашої країни, за втілення у життя найголовніших функцій держави. Мати статус служителя держави – почесно. Тож наснаги, терпіння й нових професійних горизонтів!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7463-den-derzhavnoji-sluzhbi-vidznachili-u-rajoni#sigProGalleria73293e66e0
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7463-den-derzhavnoji-sluzhbi-vidznachili-u-rajoni#sigProGalleriab07ff66044
joomlamodniyportal.ru