Друк

Відбулася Координаційна рада

.

20 червня у малому залі Будинку рад відбулося засідання Координаційної ради під головуванням Дмитра Рудницького – голови районної ради.

У засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, депутати обласної та районної ради, сільські голови, керівники сільськогосподарських підприємств.
На порядок денний було винесено наступні питання:
- Про створення об'єднаних територіальних громад у Новоград-Волинському районі;
- Про нові зміни в законодавстві України щодо реформи децентралізації;
- Про впровадження реформи децентралізації в Новоград-Волинському районі;
- Про набір до патрульної поліції.
Голова районної ради виступив перед присутніми, розповідаючи про переваги та перспективи об'єднаних територіальних громад, навів конкретні приклади можливих ОТГ у нашому районі та розповів про зміни у законодавстві. Після чого сільські голови висловили свої думки та пропозиції щодо реформ. У ході жвавого обговорення присутні дійшли висновку, що реформи безперечно потрібні. Але задля втіленням задумів доведеться ще багато попрацювати, аби дійти спільного конструктивного рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7456-vidbulasya-koordinatsijna-rada#sigProGalleriaf5e19c1b1e
joomlamodniyportal.ru