Друк

Із професійним святом вітали медичних працівників

.

Незабаром Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе турботі про здоров'я та життя людей.

Тож напередодні свята відбулися урочистості для працівників системи охорони здоров'я.
У святковому заході приуроченому Дню медичного працівника взяли участь представники районної та міської влади, працівники медичної галузі нашого міста та району, громадськість. Аби вшанувати нелегку благородну професію людей у білих халатах, на урочистості завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, голова районної ради Дмитро Рудницький, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович.
Керівники району висловили найщиріші слова вдячності дружній медичній родині. Адже праця медичного працівника завжди була і залишається затребуваною і благородною. Від кваліфікації та професіоналізму медичних працівників залежить здоров'я людей. У медицині немає випадкових співробітників, тому що саме тут працюють чуйні та турботливі люди, які вдень і вночі рятують людські життя. Тому, найщиріші слова безмежної подяки лунали цього дня на адресу кожного із працівників галузі охорони здоров'я. Міцного здоров'я, спокою і достатку, радості в кожній миті буття, світлої долі та подальших професійних здобутків бажали виступаючі медпрацівникам.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у наданні медичної допомоги та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника Почесною грамотою голови районної державної адміністрації та голови районної ради були нагородженні найкращі медичні працівники району.
Тож, шановні працівники галузі охорони здоров'я, зі святом вас!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7449-iz-profesijnim-svyatom-vitali-medichnikh-pratsivnikiv#sigProGalleria6941e7398e
joomlamodniyportal.ru