Друк

Надзвичайний та Повноважений Посол Китайської Народної Республіки в Україні пан Ду Вей відвідав Новоград-Волинський район

.

Сьогодні на Новоград-Волинщину з робочим візитом завітав Надзвичайний та Повноважений Посол Китайської Народної Республіки в Україні пан Ду Вей.

У великій залі Будинку рад Пан Ду Вей зустрівся із представниками влади Новоград-Волинського району, Баранівської, Ємільчинської, Пулинської об'єднаних територіальних громад, депутатами районної та міської ради та керівниками промислових підприємств.
Врученням пам'ятних подарунків розпочалася зустріч. Голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Володимир Михнюк, привітавши пана посла на Звягельській землі, подякував за співпрацю та нагородив Відзнакою району «За заслуги перед Новоград-Волинським районом».
Опісля, кожен із представників влади Житомирщини виступив перед присутніми, презентуючи свій район та його соціально-економічний стан на сьогоднішній день. У свою чергу, пан Ду Вей, подякувавши за теплий прийом зазначив: «Ваш край мене надзвичайно вразив своєю красою та гостинними працьовитими людьми. Тому я сподіваюся, що ми з вами і надалі плідно працюватимемо, залучаючи до співпраці нових інвесторів. Адже наших бізнесменів цікавлять нові неординарні проекти.».
У рамках робочого візиту Надзвичайний та Повноважений Посол Китайської Народної Республіки в Україні пан Ду Вей також відвідав КВНЗ «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради. Директор навчального закладу Олена Солодовник провела для делегації невеличку екскурсію музеєм медицини та розповіла про ввірений їй коледж. Після чого пан Ду Вей, виступивши перед присутніми, вручив представникам району та міста цінні подарунки – медичне та шкільне комп'ютерне обладнання, яке стане неоціненною допомогою у роботі та навчанні.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru