Друк

Вітали журналістів

.

Щорічно 6 червня в Україні відзначається День журналіста.

У цей день відзначають і дякують всім тим, хто, зазвичай, залишається «за кадром». Це свято тих, кому ми зобов'язані найсвіжішими новинами і найгучнішими сенсаціями. Журналісти невтомно та повсякчас виконують свою роботу, переслідуючи лише одну мету – донести правду до громадськості.
Можна без перебільшення сказати, що це свято не тільки майстрів пера, але й усіх тих, хто докладає неабияких зусиль, аби свіжий номер газети, новий випуск теленовин, чи то радіопередача досягла своєї вдячної аудиторії.
Цьогоріч представників ЗМІ нашого району з нагоди професійного свята урочисто привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький, працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.
Від імені всіх присутніх, щирими словами привітала винуватців свята Наталія Даниленко, а Дмитро Рудницький, долучившись до вітань, подякував майстрам слова за невтомну працю та високий професіоналізм. Після чого кращі з кращих були відзначені Почесними грамотами та вітальними листами районної державної адміністрації та районної ради. Тож за високий професіоналізм і самовіддану працю, значний особистий внесок у розвиток інформаційної сфери району, активну творчу енергію у висвітленні різноманітних сфер діяльності земляків Почесною грамотою було нагороджено: відповідального редактора інформаційно-аналітичного видання «Поліські новини» Тамару Яроменко, редактора незалежної інформаційно-громадської газети «Час Плюс» Тетяну Лукащук, дизайнера, завідувача комп'ютерного центру міськрайонної газети «Лесин край» Віталія Дорошенка, т.в.о. головного редактора міськрайонної офіційної громадсько-політичної газети «Лесин край» Інну Попову, кореспондента газети «Час Плюс» Олену Денисюк.
Тож вітаємо зі святом! Нехай буде гострим ваше перо, сильним, переконливим і полум'яним журналістське слово.
Натхнення вам на нові звершення!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7429-vitali-zhurnalistiv#sigProGalleriaca39dde48f
joomlamodniyportal.ru