Друк

«Всі ми родом із дитинства»

.

Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно в понад 30-ти країнах світу.

У цей день, традиційно, влаштовуються найрізноманітніші розважальні заходи для дітвори, один із яких відбувся 1 червня у селі Орепи. Районна бібліотека для дітей виступила організатором веселого свята «Всі ми родом із дитинства». Яскраво, енергійно та насичено було відзначено Міжнародний День захисту дітей. Святкування відбулося біля сільського Будинку культури. До заходу із задоволенням долучились не лише діти але дорослі. Серед почесних гостей: перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, завідуюча районною бібліотекою для дітей Олена Данюк, директор районної бібліотеки для дорослих Лариса Ковалевська, головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Олена Брацюк.
Свято супроводжувалось різноманітними конкурсами та розважальними заходами. Діти малювали на асфальті, стрибали на батуті, приймали участь у різноманітних вікторинах та конкурсах. А святковий концерт за участі юних артистів, дав змогу присутнім потанцювати досхочу.
Здоров'я, щасливого дитинства, здійснення мрій, розуміння з боку батьків, радості та гарного літнього відпочинку побажала дітворі перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та привітала всіх зі святом.
Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження, організатори створили усі умови задля гарного відпочинку та проявлення творчих здібностей дітей. Учасники конкурсів були відзначені грамотами та подарунками.
В рамках свята стартувала акції «Рушник миру», мета якої – спільними зусиллями дітей з сіл району вишити рушник як символ єдності народу, втілити у ньому свою любов до України та свої прагнення до миру. Тож першими до акції долучилися школярі Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вишивши хрестиком свою частину на рушникові завдовжки 10 метрів, діти, на чолі з Орепівським сільським головою Сегрієм Романюком, урочисто передали естафету Тернівці.
Весело і непомітно пролетів час. Діти розважались, танцювали, співали, пригощалися морозивом і просто посміхалися. Радісні очі та щирі посмішки - це і є найголовнішою подякою нам дорослим за всі зусилля, зроблені задля щастя наших дітей.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7421-vsi-mi-rodom-iz-ditinstva#sigProGalleria41bba4aeb9
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7421-vsi-mi-rodom-iz-ditinstva#sigProGalleriad23e2d970c
joomlamodniyportal.ru