Друк

Відбулося засідання дев’ятої сесії районної ради VII скликання

.

Сьогодні, 31 травня, відбулось засідання чергової дев'ятої сесії районної ради сьомого скликання під головуванням Дмитра Рудницького – голови районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, міський голова Віктор Весельський, секретар міської ради Олена Пономаренко, начальники районних управлінь і служб, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій, представники засобів масової інформації.
На початку засідання, районними депутатами було обрано секретаріат та лічильну комісію, сформовано порядок денний та затверджено регламент роботи сесії.
На засіданні були розглянуті наступні питання: Про стан соціального захисту населення Новоград-Волинського району; Звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року; Про районну програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2017-2020 роки; Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації; Про затвердження списку присяжних Новоград-Волинського міськрайонного суду; Про внесення змін до районного бюджету на 2017рік; Про районну програму охорони та збереження культурної спадщини на 2017-2018 роки; Про звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради щодо екологічного стану басейну річки Случ та ще багато інших важливих питань.
Останнім у порядку денному стало питання про вибори заступника голови районної ради. На цю посаду Дмитро Рудницький запропонував кандидатуру депутата районної ради Зінаїди Ляхович, яку і було обрано переважною більшістю голосів.
Прийнявши на свою адресу чисельні привітання, Зінаїда Миколаївна прийняла присягу та приступила до виконання своїх обов'язків.
Підсумовуючи можна сказати, що дев'ята сесія районної ради пройшла конструктивно. Всі питання порядку денного були детально розглянуті та прийняті відповідні рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru