Друк

Пролунав останній дзвоник

.

Квіти, вишиванки та сльози радості. Сьогодні у школах нашого району пролунав останній дзвоник.

Учням він оголосив про початок літніх канікул, а от випускникам – про старт дорослого життя.
Привітати випускників зі святом до Пилиповицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів завітав голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк. «Сьогодні відкривається нова сторінка вашого життя, дорогі випускники. Відтепер вам доведеться самостійно приймати свідомі рішення, беручи на себе відповідальність за них, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Головне — будьте чесними, справедливими і добрими людьми. Творіть, навчайтесь, розвивайтесь», - сказав у своїй промові Володимир Володимирович школярам та побажав знайти свій власний життєвий шлях і стати гідними громадянами нашої держави.
Також з вітальним словом до всіх присутніх на святковій шкільній лінійці зверлулися Пилиповицький сільський голова Надія Памфелюк та директор школи Оксана Власенко, які, привітавши школярів із успішним закінченням навчального року, відзначили кращих учнів школи грамотами, дипломами, сертифікатами та вітальними листами.
Музичними номерами та віршами учні молодших класів привітали своїх старших колег зі святом. А батьки благословили випускників на щасливе доросле життя.
У свою чергу, випускники подарували квіти улюбленим вчителям.
Після виконання Гімну України, під звуки шкільного дзвоника учні відправились на свій останній урок.
Попереду літні канікули та ЗНО. Тож бажаємо всім випускникам пройти зовнішнє незалежне тестування на найвищому рівні та вступити до омріяних ВУЗів, а всім іншим школярам - гарного відпочинку.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7412-prolunav-ostannij-dzvonik#sigProGalleria9d7c978e3e
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7412-prolunav-ostannij-dzvonik#sigProGalleria7590e32e2f
joomlamodniyportal.ru