Друк

Футбольний фестиваль – 2017

.

13 травня 2017 року на футбольних полях Житомира та Житомирського району проходили фінальні змагання XVII обласного футбольного фестивалю під девізом – «Даруймо радість дітям!».

Право захищати наш район на цих змаганнях виборола збірна команда юнаків 2002-2003 рр. народження із Слободороманівської гімназії, Новороманівської, Суслівської та Великогорбашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер Юрій Павлюк), 2004-2005 рр. народження (середня група) Городницької ОТГ (тренер Борис Нагірняк), здобувши перші місця у відбіркових зональних змаганнях, які проходили у квітні в м.Новограді-Волинському.
Тож до четвертого етапу футбольних змагань пробились команди юнаків 2002-2003 р.н. з Новоград-Волинського, Пулинського, Андрушівського, Радомишльського, Романівського районів та Лугинської ОТГ.
У середній групі юнаків 2004-2005 р.н. пробились команди Новоград-Волинського, Попільнянського, Радомишльського, Чуднівського районів, Лугинської ОТГ та Селянщинський спорт ліцей.
Усі команди, згідно жеребу, були поділені на дві підгрупи та три команди, згідно вікових груп.
Футбольні матчі проходили на стадіоні «Спартак» за олімпійською системою. У першому двобої наші хлопці у старшій віковій групі у запеклій боротьбі здолали своїх одноліток з Радомишльського району з рахунком 2:1, тим самим забезпечивши собі вихід до наступного етапу. Юні футболісти Городницької ЗОШ (середня вікова група) у першому матчі з рахунком 0:3 поступилися вихованцям Лугинської ОТГ і втратили можливість боротися за І місце, але як показали подальші ігри, вихованці тренера Бориса Нагірняка здобули бронзові нагороди і третє загальнокомандне місце у своїй віковій групі.
А на спортсменів із Слободороманівської гімназії (старша вікова група/ тренер Юрій Павлюк) чекали футболісти Пулинського району – переможці другої групи.
Отже, у фіналі зустрілися дві чудові команди з Новоград-Волинського та Пулинського районів. Матч проходив дуже напружено, але жодній команді не вдалося «розмочити» ворота суперників в основний час матчу. І як показали післяматчеві пенальті кращими були футболісти з Новоград-Волинського району 1:0.
Отож, вітаємо спортсменів із здобуттям першого місця в області, Кубка, золотих медалей і путівки на Всеукраїнські змагання футбольного фестивалю «Золотий колосок» який відбудеться в м.Скадовськ Херсонської області.
Новоград-Волинська районна організація ВФСТ «Колос» АПК України дякує організаторам, тренерам команд за якісну підготовку юних спортсменів.

Голова Новоград-Волинської районної організації ВФСТ «Колос» В.Ф.Троцький  

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7399-futbolnij-festival-2017#sigProGalleriacdedf07bbd
joomlamodniyportal.ru