Друк

Відбувся районний семінар учителів географії

.

6 квітня 2017 року на базі Наталівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар учителів географії на тему: «Розвиток компетентної особистості на уроках географії як напрямок інноваційної діяльності вчителя».

При вході до школи гостей радо вітали директор закладу Прищепа Людмила Валеріївна, заступник директора з навчально-виховної роботи Семенишина Тетяна Володимирівна, педагогічний колектив школи, та було ознайомлено учасників (16 вчителів району) семінару з планом роботи.
Директором школи та заступником директора з НВР було проведено віртуальну подорож по школі і презентовано роботу школи по даній темі семінару.
Шевчук Оленою Олександрівною, вчителем географії, на високому професійному рівні продемонстровано майстер-клас (фрагмент уроку-конструктора), де використано найрізноманітніші форми роботи на уроці, за допомогою яких можна сформувати компетентну особистість.
Цікаво і захопливо пройшло тренінгове заняття «Творча майстерність вчителя» з практичним психологом школи Семенишиною Іриною Леонідівною.
Учасники семінару мали нагоду побувати та побачити процес виготовлення льоно-сировини на льонозаводі (на даний час є в Україні тільки 2 діючих заводи).
Також свій професіоналізм показали діти школи у виступі учнівського колективу екологічної просвіти «Наше спільне майбутнє».
В обговоренні семінару взяли участь всі учасники, оцінивши його роботу на високому рівні.
Від учителів семінару і від себе особисто дякую адміністрації та вчителям школи за його організацію і проведення. Щастя, здоров'я і успіхів вам на педагогічний ниві.

Методист РМЦ відділу освіти
Скрипнюк Ю.О. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7312-vidbuvsya-rajonnij-seminar-uchiteliv-geografiji#sigProGalleria3f87b2ee61
joomlamodniyportal.ru