Друк

Схід села у Великому Молодькові

.

Загальні збори громадян за місцем проживання відбулися у селі Великий Молодьків.

Участь у зборах взяв голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Володимир Михнюк.
Лариса Левчук – Великомолодьківський сільський голова розпочала збори із доповіді про виконану роботу за минулий 2016 рік. Лариса Євгенівна детально прозвітувала перед громадою, порушивши питання зі сфер соціального забезпечення, освіти, охорони здоров'я, культури, приділивши найбільше уваги питанню благоустрою села. Звіт про проведену роботу за минулий рік також надали дільничий інспектор поліції та керівники фермерських господарств, що працюють на території Великомолодьківської сільської ради, серед яких: керівник ФГ «Золотий нектар», керівник ФГ «Баур ММ», керівник ПСП «Світоч».
Децентралізація та об'єднання територіальних громад – стали одними із головних питань порядку денного. Як виявилось, не всі розуміють, що саме мається на увазі, коли піднімаються дані питання. Тож голова райдержадміністрації Володимир Михнюк у своєму виступі надав детальну інформацію щодо створення об'єднаних територіальних громад згідно чинного законодавства. Розповівши про вимоги, умови та перспективи даної реформи, відповів на запитання громади.
На приємній ноті завершилась зустріч. Володимир Володимирович відзначив Великомолодьківського сільського голову та жителів сільської ради Подякою за активну патріотичну позицію та надання гуманітарної допомоги жителям м.Авдіївки Донецької області. Також окрему Подяку від голови Житомирської обласної державної адміністрації за допомогу у прибиранні снігу отримав керівник ФГ «Золотий нектар» Володимир Черевко.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7306-skhid-sela-u-velikomu-molodkovi#sigProGalleria08c4da8f84
joomlamodniyportal.ru