Друк

Відбулося чергове засідання колегії РДА

.

У великій залі Будинку рад відбулося чергове розширене засідання колегії районної державної адміністрації.

У роботі колегії взяли участь члени колегії, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, керівники сільськогосподарських підприємств та окремих промислових підприємств.
На початку засідання перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко вручила підприємцям та сільським головам району Подяки голови Житомирської обласної державної адміністрації за надану допомогу бійцям АТО та жителям Авдіївки Донецької області, які постраждали внаслідок штурмових дій проросійських бойовиків у промисловому районі міста, після чого колегія розпочала свою роботу.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про стан підготовки сільськогосподарських підприємств району до проведення комплексу весняно-польових робіт у 2017 році.
2. Про здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчим комітетом Несолонської сільської ради.
Після затвердження регламенту, перед присутніми з доповідями виступили заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Ющук та начальник відділу організаційно-інформаційної роботи райдержадміністрації Наталія Скаковська.
У ході обговорення питань порядку денного слово було надане співдоповідачам - головному спеціалісту управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Леоніду Мізернюку та Несолонському сільському голові Тамілі Ковальчук.
За підсумками розглянутих питань колегією були прийняті відповідні рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7275-hkjkl-lkjyoiupooihj#sigProGalleria03fcf3201d
joomlamodniyportal.ru