Друк

«Молодь обирає здоров’я»

.

Щорічно проводиться районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров'я» (відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1061/4128 від 24.11.2009р.) з метою утвердження та пропаганди здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, виявлення та підтримки талановитих підлітків.

23 березня 2017 року відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров'я», в якому взяли участь 8 команд загальноосвітніх навчальних закладів.
За результатами жеребкування команди в номінації літературно-музично-спортивна міні-композиція виступали в такій послідовності:
- «Енерджі лайф», Піщівська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- «Здорове життя», Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- «Спортивна молодь», Ярунська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- «Нове покоління», Слободороманівська гімназія;
- «Стопкран», Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- «Сьомий континент – континент здоров'я», Гульська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- «Рекламні агенти», Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів;
- «Імпульс», Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів.
За участь у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій та вікторині «Що я знаю про здоровий образ життя?» команда Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів отримала перемогу – І місце. ІІ місце розподілили між собою команди Городницької та Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. ІІІ місце посіли команди Слободороманівської гімназії та Суслівської ЗОш І-ІІІ ступенів.
Конкурс тематичних плакатів та художнього фото проводився окремо. В конкурсі тематичного плакату перемогу отримали плакати, створені учнями Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів (І місце). ІІ місце – плакати учнів Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – Косенівської ЗОш І-ІІІ ступенів. В конкурсі художнього фото перемогли фотороботи учнів Федорівської ЗОШ І-ІІ ступенів (І місце), ІІ місце – фото учнівСуслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – фотороботи учнів Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Щиро вітаємо з перемогою у районному етапі 10 Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров'я» команду-переможця «Сьомий континент – континент здоров'я», Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів та бажаємо успішного виступу на обласному етапі конкурсу, який відбудеться 28 квітня 2017 року в м.Житомир (КПНЗ «Обласний центр НТТУМ»). 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7258-molod-obirae-zdorov-ya#sigProGalleriae9de57f1da
joomlamodniyportal.ru