Друк

Своє професійне свято відзначають співробітники СБУ

.

Сьогодні співробітники міжрайонного відділу Управління Служби Безпеки України у Житомирській області отримали на свою адресу чисельні вітання з нагоди 25-ї річниці створення СБУ.

Привітати військовослужбовців з професійним святом до відділу завітала перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко. Вона висловила подяку всьому особовому складу за сумлінне й самовіддане виконання обов'язків, за значний внесок у зміцнення національної безпеки та захист інтересів держави.
«Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам добра, щастя, злагоди, міцного здоров'я, добробуту, сил, наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі. Нехай вам щастить у всьому», - сказала Наталія Володимирівна у своєму виступі та вручила вітальний лист начальнику Новоград-Волинського МРВ УСБУ Івану Сороці.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнення вагомих результатів у ході виконання професійних обов'язків та з нагоди професійного свята, кращі співробітники відділу були нагороджені Почесними грамотами від імені голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка.
Тож нехай вірність присязі, мужність, повсякчасне прагнення вдосконалювати власну професійну майстерність, висока порядність неодмінно будуть запорукою нових вагомих внесків у справу захисту державної безпеки нашої Батьківщини.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7254-svoe-profesijne-svyato-vidznachayut-spivrobitniki-sbu#sigProGalleriab99fe4296b
joomlamodniyportal.ru