Друк

90-річний ювілей Ганни Тарасівни

.

Вже доброю традицією в територіальному центрі стало вітання довгожителів району з ювілейними датами.
18 березня 2017 року свій 90-річний ювілей відсвяткувала ветеран Великої Вітчизняної війни, мешканка с.Броники Осіпчук Ганна Тарасівна.

Щедрою видалась її доля на подаровані довгі роки, однак не дуже розщедрилась на просте, звичайне людське життя. Бо вона з того покоління, на долю якого випали найтяжчі випробовування і біди. І хіба злічити усі ті численні бар'єри, крізь які провела її життєва дорога до такого славного ювілею. У свої 90 років Ганна Тарасівна має чудову пам'ять, і її розповіді про життя, про роки, які відійшли в історію, вражають.
Народилася Ганна Тарасівна у селі Слобода Романівська. У сім'ї окрім неї були ще два брати і сестра. Зі сльозами на очах згадує жінка період Великої Вітчизняної війни, коли її у чотирнадцятирічному віці було вивезено до Німеччини на примусові роботи за те, що її брати були партизанами. Працювала на солевидобувній шахті. Після закінчення війни повернулася додому.
Молоду дівчину, вродливу, працьовиту, енергійну, не зламала ніяка робота. Ось саме за цими якостями і оцінив житель села Броники, фронтовик Григорій Іванович Осіпчук, запропонувавши їй руку і серце. Невтомно працювали і пройшли усі випробування долі з гідністю та вірою в серці.
З чоловіком, який вже давно відійшов за обрій життя, прожили 50 років, народили та виховали четверо донечок – Таню, Валю, Ніну, Тоню. Вчили своїх дітей добру, людяності, працьовитості, за що вони зараз їй вдячні. Проживаючі у різних містах нашої області, не залишають її наодинці ні на хвилину. Багата жінка своєю родиною - має 7 онуків та 3 правнуків, любить, коли вони приїздять у гості.
Крім уваги та турботи своїх доньок, Ганна Тарасівна відчуває піклування соціального робітника територіального центру Пелешок Валентини.
Про Ганну Тарасівну можна сказати, що життя прожила гідно, віддаючи все тепло своєї душі дітям та людям.
Долучилися до усіх вітань і секретар Брониківської сільської ради Крива Т. Т., завідуюча Романівським АЗПСМ Салюк Р. З.. Гості дарували шановній ювілярці подарунки, бажали міцного здоров'я, довголіття, спокою, затишку та зустріти ще 100-річний ювілей.
Ганна Тарасівна з вдячністю приймала привітання, бажала всім щастя, добра, миру і довголіття.

Директор терцентру Івасів Н.Ф. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7244-90-richnij-yuvilej-ganni-tarasivni#sigProGalleria47d69a18cb
joomlamodniyportal.ru