Друк

Районній організації ветеранів – 30!

.

2 березня у великій залі Будинку рад відбувся пленум районної організації ветеранів під головуванням керівника цієї організації Петра Фатенка.

У засіданні, окрім поважних ветеранів, прийняли участь голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник райдержадміністрації Наталія Даниленко, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко, завідувач сектору охорони здоров'я райдержадміністрації Тетяна Гусєва, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Константинова.
Петро Фатенко розпочав засідання з оголошення порядку денного, основним питанням якого став 30-річний ювілей районної організації ветеранів.
У своєму звіті Петро Петрович розповів про історію ветеранської організації, про буденні справи, про здобутки та про плани на майбутнє.
«У районі діє 55 ветеранських первинних організацій, які об'єднують понад 14 тисяч ветеранів. Районна організація ветеранів активно працює над покращенням життя ветеранів. Наші ветерани беруть активну участь у всеукраїнських акціях, таких як: «Турбота», «Милосердя», «Пенсіонер-пенсіонеру», «Ветеран - молоді». При організації діють волонтери, які допомагають самотнім і немічним ветеранам району. Велику роботу члени організації ветеранів проводять по патріотичному вихованню молоді та дітей. Також наші ветерани доглядають та оберігають пам'ятники та пам'ятні зірки своїх полеглих побратимів у Другій світовій війні. Сьогодні наша головна задача – збереження славних традицій наших попередників» - сказав у своєму виступі Петро Фатенко.
Зі щирими вітаннями з нагоди ювілею районної організації ветеранів до присутніх звернувся голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Володимир Михнюк. Побажавши здоров'я, довголіття і гарного настрою, Володимир Володимирович подякував ветеранам за їх діяльність, поради та досвід, і зазначив, що поважні жителі нашого району можуть розраховувати на всіляку підтримку та допомогу зі сторони районної влади.
За довголітню віддану працю у ветеранському русі, значний внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління, активну життєву позицію та з нагоди 30-річчя районної організації ветеранів, голова райдержадміністрації нагородив Почесними грамотами, дипломами та подяками найкращих та найактивніших представників організації ветеранів.
По завершенню зустрічі було ухвалено проект рішення пленуму. Серед найголовніших завдань – співпраця з керівництвом району щодо покращення життєвих умов ветеранів, патріотичне виховання молоді, допомога учасникам АТО та родинам загиблих у ході антитерористичної операції на сході України, передплата газети «Ветеран України».

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7193-rajonnij-organizatsiji-veteraniv-30#sigProGalleria6cfedac9d4
joomlamodniyportal.ru