Друк

У ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

.

20 лютого, в День Героїв Небесної сотні, Україна вшановує світлу пам'ять усіх тих, хто захищаючи ідеали демократії, поклав на вівтар перемоги душу і тіло під час Революції гідності на Євромайдані.

Тематичний захід, приурочений цій пам'ятній даті, відбувся у Великомолодьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Серед присутніх – перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, голова районної ради Дмитро Рудницький, начальник відділу культури райдержадміністрації Лілія Бобровська, сільський голова Лариса Левчук, шкільний колектив на чолі з директором школи Олексієм Бармаком, учні школи та мешканці села.
Зі словами безмежної подяки та шани до всіх тих, хто віддав своє життя за європейське майбутнє України, тих, хто пішли на свідому самопожертву заради побудови демократичної держави, звернулася перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко. «Кожен із тих мужніх людей, вступивши в нерівний бій за свої переконання, заплатив найвищу ціну - життя. І сьогодні для нас є святим обов'язком гідно вшанувати Героїв. Ми повинні пам'ятати і не забувати героїчні сторінки нашої непростої історії, щоб не повторювати помилок у майбутньому. Пам'ятаймо, герої не вмирають. Вони, відлетівши в небо, завжди повертаються до нас журавлиними ключами, щоб ми могли ще раз їх згадати», - сказала Наталія Володимирівна у своїй промові.
Голова районної ради Дмитро Рудницький також висловив слова подяки Героям майдану та їх родинам. У своєму зверненні до присутніх Дмитро Вікторович зазначив: «Цей день уособлює новітню історію боротьби нашого народу за свою державу та її незалежність, за право українців жити у вільній, цивілізованій, правовій європейській країні. Ми повинні завжди пам'ятати тих, ціною життя яких було відстояно європейський вибір, свободу і гідність кожного з нас».
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні – борців, які високою ціною заплатили за можливість змінити країну.
По завершенню пам'ятного заходу, керівництво району вшанувало світлу пам'ять нашого земляка, героя Небесної Сотні О.О. Балюка покладанням квітів до його могили на кладовищі в селі Пилиповичі.
Цього дня також було покладено квіти до міського пам'ятного знаку героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО, що розташований по вулиці Шевченка.
Слава нашим героям, слава нашій рідній Україні! Герої не вмирають!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7161-u-den-gerojiv-nebesnoji-sotni#sigProGalleria788964d9f6
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7161-u-den-gerojiv-nebesnoji-sotni#sigProGalleriaa4ce53adb7
joomlamodniyportal.ru