Друк

І ще один дитячий садочок розпочав свою роботу

.

20 грудня у селі Барвинівка відбулося яскраве свято для дорослих і дітей – відкриття садочка короткотривалого перебування на базі Барвинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

На святі були присутні поважні гості - голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, помічник депутата обласної ради Олександра Ющенка Франц Весельський, Барвинівсьий сільський голова Микола Гордійчук, депутат районної ради Сергій Козаченко.
Як ведеться за давнім українським звичаєм, гостей зустрічали хлібом, сіллю та добрим словом.
Першим з привітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Володимир Михнюк. У своєму виступі Володимир Володимирович наголосив: «Сьогодні нам є чим пишатися. Адже це надзвичайно важлива подія для кожної громади, кожного населеного пункту, чи то велике місто, чи маленьке село. Тому що саме дитячий садочок є запорукою майбутнього. А це значить, що ваше село житиме та розвиватиметься. Тож, нехай кожен день у дитячому садочку для кожної дитини буде щасливим та цікавим!».
Голова райдержадміністрації побажав усім діткам з радістю відвідувати садочок, навчатися новому та гарно проводити час у його стінах.
Помічник депутата обласної ради Франц Весельський також привітав дітей та батьків з радісною подією та побажав процвітання, нових звершень та всього найкращого.
Також до привітань долучилися: Барвинівсьий сільський голова Микола Гордійчук, депутат районної ради Сергій Козаченко та директор Барвинівської ЗОШ Людмила Щепер.
Багато цінних подарунків та солодощів було вручено новоселам. Після чого голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, помічник депутата обласної ради Франц Весельський та Барвинівський сільський голова Микола Гордійчук урочисто перерізали символічну стрічку до дитячого садочка. І відразу ж маленькі герої свята та їх батьки змогли ознайомитися зі своєю групою, яка вже за короткий час стане для малечі другою домівкою.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7035-i-shche-odin-dityachij-sadochok-rozpochav-svoyu-robotu#sigProGalleriaf3ed6fa048
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7035-i-shche-odin-dityachij-sadochok-rozpochav-svoyu-robotu#sigProGalleriada4c53c69e
joomlamodniyportal.ru