Друк

Веселка ялинкових прикрас

.

Вже зовсім скоро засяють яскравими вогниками новорічно-різдвяні свята, які є чи не найкращими і найулюбленішими для дітей.

Одним із неодмінних атрибутів цих свят є вбрана у вигадливі прикраси ялинка. Звісно, це можуть бути традиційні скляні кульки, але набагато приємніше виготовити прикраси на ялинку своїми руками, отримавши від цього процесу неймовірне задоволення та святковий настрій.
8 грудня у сільській бібліотеці с. Пилиповичі проведено майстер-клас «Веселка ялинкових прикрас» для юних читачів району, організований районною бібліотекою для дітей. Проводили захід бібліотекар Пилиповицької сільської бібліотеки Опанасюк Я.В. та директор сільського Будинку культури Янчук А.О.
Охочих повчитись було чимало: в затишному приміщенні бібліотеки зібралися діти з Пилипович, Городища, Анети, Степового. Воно й не дивно, адже вироби хенд-мейд завжди в ціні: така іграшка стане не тільки найоригінальнішою на ялинці, а й буде зберігати щире тепло дитячих рук і щирі побажання того, хто змайстрував і подарував цю прикрасу.
Крім практичної частини, в рамках майстер-класу бібліотекар районної бібліотеки для дітей Артеменко В.М. ознайомила дітей з історією виникнення ялинкових іграшок, незвичними новорічними традиціями різних країн світу. Учасники заходу дізналися багато нового, поспілкувалися з однолітками та поділилися один з одним позитивними емоціями і гарним настроєм. А наприкінці заняття кожен гордо тримав у руках свою власну неповторну новорічну іграшку!
Кілька власноруч виготовлених прикрас діти передали у відділ культури райдержадміністрації зі словами щирої вдячності за підтримку в проведенні такого надзвичайно цікавого майстер-класу.

Матеріал підготувала
завідуюча районною бібліотекою для дітей
Данюк О. Б. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7017-veselka-yalinkovikh-prikras#sigProGalleria91c6f65a72
joomlamodniyportal.ru