Друк

Відбулося засідання робочої групи

.

2 листопада відбулося перше засідання робочої групи з розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Новоград-Волинського району на 2017 рік.

Робочу групу було створено з метою своєчасного та якісного розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Новоград-Волинського району, відповідно до пункту 1 статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 11 Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», розпорядження голови облдержадміністрації та голови обласної ради від 18.08.2016 №264/67 «Про розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2017 рік».
Члени робочої групи, під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Наталії Даниленко, заслухали звітні дані, ознайомилися з переліком програм та планів на наступний рік.
В ході робочого засідання було вирішено, що всі структурні підрозділи райдержадміністрації повинні подати свої пропозиції та зауваження до програми в найкоротші терміни.
Розробка проекту програми економічного і соціального розвитку є надзвичайно важливим питанням. Адже саме на його основі й буде сформовано бюджет району на 2017 рік.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6917-vidbulosya-zasidannya-robochoji-grupi#sigProGalleriaf7654bf4b0
joomlamodniyportal.ru