Друк

Ми за чесність та прозорість

.

Тренінг на тему «Публічні закупівлі системи «PROZORRO» відбувся у великому залі Будинку Рад.

ProZorro – електронна система публічних закупівель яка прийшла на зміну паперовим держтендерам. Основам саме цієї системи навчав усіх бажаючих публічний тренер «PROZORRO» в Житомирській області Бондаренко Богдан. Як працює, для чого створена та багато іншого розповів та продемонстрував в своїй презентації тренер.
До участі в тренінгу були запрошені бухгалтери всіх сільських рад району, гостями заходу були спеціалісти з сусідніх районів. Під час навчань тренер провів реєстрацію всіх присутніх в якій кожен вказав свою електронну адресу, пізніше кожному буде вислана вся необхідна інформація та довідник по системі «PROZORRO» в електронному вигляді.
Раніше всі пропозиції на тендери подавались в конвертах, домовленості йшли в закритих кабінетах і у чесного бізнесу було мало шансів виграти торги та здобути контракт, система «PROZORRO» унеможливлює всі махінації які проводилися раніше. Систему «ProZorro» створили за ініціативи громадських організацій, комерційних торгових майданчиків та IT-компаній. Фактично, це центральна база даних, до якої підключено 6 комерційних майданчиків (веб-сайтів), що працюють у сфері держзакупівель. Система працює за принципом відкритого редукціону, де кожен суб'єкт підприємницької діяльності може подати свою пропозицію та стати переможцем за результатами торгів.
Богдан Бондаренко завітав до нас з величезним багажем інформації і сподіваємось, що наші спеціалісти почерпнуть для себе багато цікавого.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6736-mi-za-chesnist-ta-prozorist#sigProGalleria19a810d5cb
joomlamodniyportal.ru