Друк

Сезон жнив відкритий та продовжується

.

Вже досить активно підприємства розпочали збір ранніх зернових культур.

Заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік разом з начальником управління агропромислового розвитку Василем Ткачуком відвідали володіння ПП «Галекс-агро» та ТОВ «Агросоюзу», де на власні очі побачили як збирають врожай пшениці, зняли перші проби та перевірили якість культур.
Хоч здавалося б на перший погляд саме для цих культур дощ не потрібний, але ж навпаки врожай, що дозрівав в сезон спеки дуже відрізняється від врожаю, що все ж відчув прилив дощу. Зерно та навіть колоски значно більших розмірів, про це та багато чого іншого розповіли нам агрономи, що вправно слідкують за якістю виконаної роботи, справжні професіонали своєї справи дадуть відповідь на будь яке питання. В ПП «Галекс-агро» нас зустрів головний агроном Генадій Тищенко, а на полях ТОВ «Агросоюз» нас радісно зустрів агроном Володимир Венгер
Побачити власними очима як працює в полі комбайн, відчути свіжий та такий рідний запах пшениці, що тільки-тільки змолотили, що може бути приємніше в ці спекотні дні?.
Крім цих двох підприємств, що вдалося відвідати Андрію Васильовичу в районі успішно збирають ранньо-зернові культури ФГ «Аделаїда», ПОСП «Перемога», ЗВК «Новоград-Волинський», ФГ «Юві-трейд», ФГ «Золотий нектар».
Окрім пшениці зараз досить добре збирається врожай озимого ріпака такими підприємствами як: СТОВ «Злагода», ПСП «Граніт», П/ПО/СП «Золота нива» (100% врожаю вже зібрано), ФГ «Аделаїда», ТОВ «Агросоюз»(завершили збирання), ПОСП «Перемога», ФГ «БАУР-ММ»(завершили).
Збір культур в районі процвітає, тому бажаємо нашим підприємствам тільки покращення результатів та хорошого врожаю!
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6669-sezon-zhniv-vidkrito-ta-prodovzhuetsya#sigProGalleria6071d30480
joomlamodniyportal.ru