Друк

Позаду дитинство, попереду нелегка дорога

.

Традиційно, щороку голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк вітає випускників з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з закінченням школи на початком нового життєвого етапу.

Цього року діти завітали на гостини до голови адміністрації разом з опікунами, зустріч проходила в кабінеті Володимира Володимировича, де в затишній атмосфері пройшло знайомство з випускниками. Начальник служби у справах дітей Володимир Бойко розповів про інтереси кожного з присутніх випускників, їх захоплення, мрії та плани. Дуже приємним був той факт, що в майбутньому більшість дітей бачать себе педагогами та навіть військовослужбовцями.

- Важлива сходинка вашого життя вже пройдена, попереду багато цікавого, на вас чекає багато звершень і нам усім дуже хотілося б аби ви досягли успіху в житті. Адже ви - наше майбутнє і хочеться аби завдяки вам наша країна процвітала. Дякую батькам, що піклувалися про вас, за їх віддану працю і бажаю аби їх сили з роками тільки поверталися, а діти впевнено крокували до успіху на радість опікунам, - виступив Володимир Михнюк

Приєдналися до вітань також голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Константинова, яка побажала дітям аби їх життєва дорога була без перепон, і завжди поряд були тільки хороші люди, які допомагатимуть реалізовувати плани, миру в Україні та звичайно ж успіху.
Директор Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Лілія Бобровська наголосила, що головне, аби кожен з дітей виріс людяним та примножив все те хороше, що вклали в них опікуни.
Також до всіх побажань приєднався директор Новоград-Волинського міського центру зайнятості Віктор Сербін та дав зрозуміти, що в майбутньому випускники можуть розраховувати на підтримку та допомогу центру.

Багато приємних вітальних слів прозвучало в адресу дітей під час зустрічі, випускники отримали цінні подарунки та грошові винагороди, а батьки - солодощі та квіти, щоб життя було солодким.
Закінчилося зібрання фотосесією в кріслі голови адміністрації та подяками від батьків за приємні слова, подарунки та за організовану зустріч.

Дійсно, зустрічі такого формату дуже важливі для дітей, адже так приємно знати, що про тебе піклуються та пам'ятають, що незважаючи на всі життєві обставини вони можуть розраховувати на підтримку та допомогу небайдужих людей.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6499-pozadu-ditinstvo-poperedu-nelegka-doroga#sigProGalleriade37d273c3
joomlamodniyportal.ru