Друк

Кращий державний службовець - 2016. Тур І

.

18 квітня 2016 року в Новоград-Волинській райдержадміністрації відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» 2016 року.

На виконання розпорядження голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Володимира Михнюка № 136 від 02.03.2016 «Про проведення І туру конкурсу «Кращий державний службовець» у рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець" серед державних службовців районної державної адміністрації.», організаційним комітетом допущено до участі в конкурсі 6 осіб:

1. Шатило Надія Юріївна (завідувач сектору з питань обслуговування інвалідів та надання цільових допомого управління праці та соціального захисту населення)

2. Пригоцький Віктор Петрович (начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації)

3. Костюченко Ганна Петрівна (провідний спеціаліст служби у справах дітей)

4. Кравчук Олександр Миколайович (головний спеціаліст сектору цивільного захисту населення)

5. Адамчук Анна Вікторівна (головний спеціаліст відділу соціального захисту громадян постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС)

6. Гопанчук Богдан Володимирович (головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури).

Конкурс має три етапи, і проходить у двох номінаціях:
«Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік);

«Кращий спеціаліст» (беруть участь спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як два роки).

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців, а також виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених працівників, які успішно та ініціативно виконують службові обов'язки, мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях.

Цього року учасникам було запропоновано виконати завдання із комплексного тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов'язків державного службовця, Також учасники конкурсу будуть виконувати ситуативні завдання щодо складання ділового документу та практичне завдання щодо володіння персональним комп'ютером.

Організаційним комітетом буде розглянуто матеріали і затверджено результати виконання конкурсних завдань учасниками та визначено переможців І туру Конкурсу серед працівників апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації. Переможці І туру візьмуть участь у ІІ турі конкурсу який відбудиться у м. Житомир.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6374-krashchij-derzhavnij-sluzhbovets-2016-tur-i#sigProGalleria5d9aa2b2c2
joomlamodniyportal.ru