Друк

Засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Звягельській районній військовій адміністрації

.

Сьогодні у Звягельській районній військовій адміністрації відбулося засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

Захід розпочався з привітання Юрія Оханського, першого заступника начальника Звягельської РВА, з Днем Конституції також він подякував присутнім за роботу.

"Сьогодні ми святкуємо одне з найбільших державних свят. Я щиро вітаю всіх і бажаю нам мирного неба, на яке ми заслуговуємо. Дякую вам за присутність та за єдність. Радий бачити, що Рада з питань внутрішньо переміщених осіб діє і спільно ми вирішуємо важливі питання. Впевнений, що наша співпраця буде лише зміцнюватися, і разом ми досягнемо значних результатів", – сказав Юрій Оханський.
Далі присутні мали змогу ознайомитись з порядком оздоровлення дітей пільгових категорій та забезпечення допоміжними засобами реабілітації внутрішньо переміщених осіб.
Учасники засідання обговорили всі питання, що виносилися на порядок денний, та прийняли відповідні рішення. Також вони обмінялися думками щодо подальшої роботи ради та визначили пріоритетні напрямки діяльності на найближчий час.