Друк

Семінар-нарада в Піщівській громаді

.

24 травня відбулася виїзна семінар-нарада в Піщівській територіальній громаді за участю начальника районної військової адміністрації Івана Туровського, голови районної ради Артура Загривого, міських, селищних та сільських голів.

 "Сьогодні ми відновлюємо наші традиційні виїзні семінар-наради з головами громад району. Цього разу ми відвідали Піщівську громаду. Будемо раді познайомитись з планами та реалізованими проєктами на цій території"- йдеться на сторінці Івана Туровський.

Розпочалась офіційна частина наради з вручення державної нагороди родині загиблого військовослужбовця Сергія Васильця.
Далі детально обговорили новий закон про мобілізацію в Україні: основні зміни та кого вони стосуються. Складна тема: маємо бути в курсі всіх деталей та нюансів, аби не збурювати громаду та максимально точно доносити інформацію до населення.
Далі говорили про цивільний захист населення під час воєнного стану; проведення заходів із санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Звягельського району; створення додаткових вільних місць у територіальних громадах району для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Цими питаннями й завершилась офіційна частина наради, далі розпочалось знайомство з громадою.
"Ми пишаємось нашими досягненнями, але завжди прагнемо до більшого. Ми всі мешканці цієї маленької громади і вболіваємо за її розцвіт та докладаємо багато зусиль, аби громада стала зразковою", – говорив Андрій Радулевич
Ознайомилися з функціонуванням Піщівської сільської лікарської амбулаторії сімейного лікаря; поліцейської станції Звягельського районного відділу поліції ГУНП в Житомирській області; ФОП «Медяний Володимир Анатолійович».
Завітали до СТОВ "Птахівник" та храму Свято-Іоанно-Богословського. Також відвідали Косенівський ліцей, директор якого познайомив з історією навчального закладу, показав волонтерський хаб, який функціонує при школі та активно допомагає ЗСУ.
Завершилась зустріч оглядом рекреаційної зони Піщівської громади.