Друк

Нарада з головами громад району

.

Перший заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Оханський провів важливу спільну нараду. Серед присутніх представники громад, РТЦК та СП, поліції та центру зайнятості.

 Головним питанням було: хід виконання заходів призову громадян, вилучення техніки національної економіки та забезпечення безумовного виконання визначених планових показників з постановки мобілізаційних ресурсів.

Виконуючий обов'язки начальника Звягельського РТЦК та СП Микола Оліярник розповів про виконання плану з мобілізації. Також він наголосив представникам міських, селищних та сільських рад на важливості співпраці в цьому питанні. Кожен почув аналіз виконання призову в розрізі громад, а також план на наступний місяць.
Крім того, обговорили з присутніми підготовку місць у громадах для розселення внутрішньо переміщених осіб та організацію роботи щодо надання соціальних послуг на території громад району.
Відкрив нараду Юрій Оханський: "Ми зібрали сьогодні цю координаційну нараду аби виконати рішення Ради Оборони області. Це важливі заходи для яких необхідні наші спільні зусилля. Наразі нам потрібно ще більше об'єднатись та допомогти вибороти Перемогу. Хлопці та дівчата там на передовій покладають багато зусиль для стримування ворога, їм необхідна підтримка і мобілізація дуже важлива. Пам'ятайте тільки разом ми переможемо".

 

 
Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/14984-narada-z-holovamy-hromad-raionu#sigProGalleria82322d3741
joomlamodniyportal.ru