Друк

День працівника соціальної сфери

.

Іван Туровський привітав працівників соціальної сфери Новоград-Волинської РВА.

 «Ви добре вмієте почути, допомогти та підтримати. Щодня ви піклуєтесь про дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з інвалідністю, багатодітних сімей, людей похилого віку. Ви приходите на допомогу тим, хто її найбільше потребує. Сьогодні на ваші плечі лягла ще й додаткова відповідальність – турбота про внутрішньо переміщених людей,  про українських героїв – воїнів. Дякую вам за сумлінну працю та бажаю витримки у вашій нелегкій роботі, поваги та вдячності, міцного здоров’я, достатку та підтримки від колег», – сказав начальник районної військової адміністрації Іван Туровський.

Крім того, цього дня кращих працівників управління соціального захисту населення та служби у справах дітей району відзначили вітальними листами та подяками.

До вітальних слів також  приєднався перший заступник начальника РВА Юрій Оханський:

–        Сьогодні в День Казанської Божої Матері та в переддень вашого професійного свята хочеться побажати лише одного – нехай наші діти ростуть в мирі та безпеці. Нехай все, що ви щодня робите на благо дітей нашого району, повертається до вас сторицею. З прийдешнім святом вас!»