Друк

Іван Туровський взяв участь у 22-й сесії Новоград-Волинської міської ради восьмого скликання

.

21 липня 2022 року начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський спільно з заступниками РВА, взяв участь в 22-й сесії Новоград-Волинської міської ради восьмого скликання.

Пленарне засідання сесії міської ради розпочалося із урочистого виконання Державного Гімну України та гімну міста, до якого долучились усі присутні.

Як відомо, 23 червня 2022 р. Європейська рада відповідно до свого рішення надала Україні статус кандидата на вступ до Євросоюзу. В знак солідарності з Європейською спільнотою та демонстрації підтримки прагнення Україною європейського курсу свого розвитку до великої зали Будинку рад військовослужбовцями було внесено прапор Європейського Союзу.

Після цього, учасники засідання спільно з керівництвом та працівниками Новоград-Волинської РВА, а також міської ради долучилися до урочистої церемонії підняття прапору ЄС на флагштоці перед Будинком рад.

Почесне право підняти прапор Європейського Союзу під звуки Гімну Євросоюзу було надано начальнику Новоград-Волинської РВА Івану Туровському та міському голові Миколі Боровцю.

Відтепер, поряд з прапорами України та міста Новоград-Волинський, перед будівлею Будинку рад на флагштоці майорітиме стяг Європейського Союзу.
Україна є і завжди була Європою. Злочинна війна в нашій державі показала, що ЄС з нами не тільки на словах, але й на ділі.

Україна обов’язково буде в ЄС. Слава Україні! Слава Європі!